måndag 24 november 2008

10 Viktminskningstips - Tips 1

Något jag väldigt ofta hjälper mina klienter med är viktminskning och när de kommer till mig har de ofta försökt under väldigt lång tid utan framgång. Tyvärr måste man konstatera att - Det är SVÅRT att lyckas gå ner i vikt och bibehålla den nya vikten. Generellt så lyckas få människor!

På ett sätt kan man tycka det är konstigt att inte fler lyckas för alla vet ju vad man behöver göra för att det ska fungera - nämligen att ändra balansen mellan aktivitet och energiintag - att äta mindre och röra sig mer. Alla viktminskningsmetoder bygger i praktiken på denna princip. Varför är det då så SVÅRT?

Problemet är det mentala! Många människor vill få snabba resultat och äter så lite att de är hungriga hela tiden. Kanske väljer man dessutom livsmedel som inte mättar särskilt bra. Resultatet blir att den hunger och det obehag man känner blir för mycket för psyket. Till sist upplever man situationen som för belastande och faller igenom - i stunden känns det inte som att det är värt uppoffringen och en frossarkväll blir resultatet och slutet på viktminskningsprojektet för denna gången...

Hur ska man göra då? Jo, nyckeln till framgång är att minimera obehaget av den energibrist som krävs för att bränna fett. De första tipsen handlar om hur man kan åstadkomma detta.

Tips 1 - Minska inte på energiintaget mer än du kan stå ut med under hela den tid viktminskningen beräknas ta.

Hos oss på Motivactive får du pengarna tillbaka om du inte lyckas med vårt viktminskningsprogram

Etiketter: , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida